ОСНОВНА ШКОЛА

“ДИМИТРИЈЕ ПРИЦА”

ДОЊА БРЊИЦА

адреса

ОШ  “Димитрије Прица”
Доња Брњица бб
Приштина

Telefon i E-mail

telefon :   
e-mail :  dimitrije99prica@gmail.com

Мени

Предмети

Дигитална библиотека

Дечија Недеља у нашој школи: Испуњених седам дана смеха и креативности

окт 14, 2023 | Вести

У периоду од 2. до 8. октобра, наша школа је процветала у веселим бојама, одјекивала смехом и исијавала креативношћу јер смо заједно прослављали Дечију Недељу. Овогодишња манифестација је била посебно незаборавна за наше млађе школарце, који су се препустили различитим активностима и играма.

Физичке активности су биле права атракција међу децом. Наше ученике смо поделили у групе које су се такмичиле у разним спортским играма, укључујући популарну игру вуча конопца. Дечија енергија је била заразна, а осмеси су красили њихова лица док су се трудили да покажу своју снагу и тимску сарадњу.

Музика је одувек била језик који спаја срца. Музичке активности током Дечије Недеље су укључивале певање и игру на музичким столицама. Наши талентовани млади уметници су показали свој дар за музику, а атмосфера је била испуњена песмом и ритмом. Сваки део школе је постао права сцена за њихову креативност.

Маскембал је био врхунац ове седмице. Наши школарци су се трансформисали у различите ликове, од суперјунака до принцеза, а шаренило њихових костима је било очаравајуће. Маскенбалска поворка је прошла кроз школске ходнике, а сваки део школе је постао позорница за маштовите игре и шале.

Ликовне активности су омогућиле нашој деци да покажу своју креативност на посебан начин. Цртежи, поруке и шаренило преплавили су површину испред школе, претварајући је у праву уметничку галерију.

Дечија Недеља се завршила уз пуно осмеха и весеља. Ова недеља је била прилика за нашу децу да се изразе кроз различите активности и да се међусобно боље упознају. Такође, ова манифестација је подстакла њихову креативност и спортски дух, а научила их је вредностима тимског рада и заједништва.

Захваљујемо се свим учитељицама, родитељима и наравно, нашим сјајним ђацима, начину на који су допринели успеху Дечије Недеље. Ова недеља ће остати урезана у сећању наше школе као време пуно радости, смеха и заједништва.