ОСНОВНА ШКОЛА

“ДИМИТРИЈЕ ПРИЦА”

ДОЊА БРЊИЦА

адреса

ОШ  “Димитрије Прица”
Доња Брњица бб
Приштина

Telefon i E-mail

telefon :   
e-mail :  dimitrije99prica@gmail.com

Мени

Предмети

Дигитална библиотека

Надмашујући Очекивања: Наши Ученици Забележили Запажен Успех на Такмичењу у Стоном Тенису

нов 17, 2023 | Вести

Ученици основне школе Димитрије Прица недавно су показали изузетне спортске вештине на такмичењу у стоном тенису из предмета Физичко васпитање. Ова надарена група младих спортиста остварила је значајан успех, унапређујући углед своје школе.

Наши талентовани ученици, Илија Милићевић, Вељко Витковић и Немања Вукадиновић, постигли су изузетне резултате на такмичењу. Илија Милићевић заузео је 5. место, Немања Вукадиновић 4. место, док је Вељко Витковић постигао сјајан резултат освајањем 3. места. Ови млади спортисти су показали посвећеност, упорност и вештине које су им омогућиле да се истакну у овој конкуренцији.

Осим индивидуалних успеха, школа Димитрије Прица постигла је изванредно колективно постигнуће, освојивши 2. место у укупном поретку. Ова награда сведочи о квалитету образовања и подршци коју пружа школа у развоју спортских вештина својих ученика.

Ово такмичење не само да је пружило прилику за показивање спортског талента, већ је такође подстакло тимски дух и заједништво међу ученицима. Честитамо свим учесницима на њиховим изузетним постигнућима и поносно истичемо да су наши ученици на стонотениском терену показали висок ниво вештина, дисциплине и спортског духа.