ОСНОВНА ШКОЛА

“ДИМИТРИЈЕ ПРИЦА”

ДОЊА БРЊИЦА

адреса

ОШ  “Димитрије Прица”
Доња Брњица бб
Приштина

Telefon i E-mail

telefon :   
e-mail :  dimitrije99prica@gmail.com

Мени

Предмети

Дигитална библиотека

Млади Уметници Шире Радост: Хуманитарна Новогодишња Изложба Ђака наше Школе

дец 25, 2023 | Вести

Наши драги читаоци и посетиоци, радујемо се да вас позовемо на хуманитарну изложбу коју организују наши талентовани ђаци! Ова изложба је посвећена новогодишњем времену, креативности, и најважније од свега – хуманитарном циљу.

Наши драги ученици са великим узбуђењем припремају различите новогодишње стварчице које ће изложити на овој чаробној изложби. Сваки ученик изражава своју уметничку душу кроз креативни процес, користећи различите материјале и технике. Од ручно прављених украса до оригиналних новогодишњих честитки, наши ученици показују своју способност да донесу радост и топлину у наше срце.

Изложба ће бити отворена за посетиоце од 26. до 28. децембра у просторијама наше школе. Позивамо све запослене школе, родитеље и мештане нашег села да нас посете и подрже наше младе уметнике. Сви приходи од продаје стварчица иду у хуманитарне сврхе.

Хвала вам што ћете бити део овог чина добротворности и што ћете подржати нашу децу у њиховом труду да направе свет бољим и топлијим местом за све нас. Видимо се на изложби!