ОСНОВНА ШКОЛА

“ДИМИТРИЈЕ ПРИЦА”

ДОЊА БРЊИЦА

адреса

ОШ  “Димитрије Прица”
Доња Брњица бб
Приштина

Telefon i E-mail

telefon :   
e-mail :  dimitrije99prica@gmail.com

Мени

Предмети

Дигитална библиотека

Завршетак Првог Полугодишта Уз Веселе Активности и Деда Мраза

дец 29, 2023 | Вести

Данашњи дан био је обогаћен смехом, радости и духом заједништва међу нашим ученицима, који су на јединствен начин прославили завршетак првог полугодишта. Ученици осмог разреда су својим другарима приредили презентацију на тему важности физичке активности.

Презентација је била информативна и едукативна, истичући предности редовног вежбања и очувања здравља. Након завршене презентације, уследила је весела игра између две ватре, у којој су сви ученици школе уживали и показали своје спортске вештине.

Узбудљиви тренутак десио се при крају игре када је, готово као да је сишао са страница бајке, Деда Мраз лично стигао у нашу школу носећи поклоне за све ученике. Његова посета донела је додатну радост и осмех на лица малишана, стварајући незаборавне тренутке за све присутне.

Желимо да се захвалимо свима који су допринели организацији овог дивног догађаја, као и онима који су омогућили набавку и доделу пакетића, председнику привременог органа града Приштина, Новаку Живићу. Велико хвала иде ученицима осмог разреда на труду и ентузијазму који су уложили у презентацију и организацију игре. Такође, изражавамо захвалност Деда Мразу на његовом ненадмашном доприносу атмосфери и радости.

Позивамо све ученике, родитеље и наставнике да уживају у празницима, проведу их у љубави и топлини породичног окупљања. Желимо вам срећне празнике и радујемо се поновном сусрету на почетку другог полугодишта. Надамо се да ће бити подједнако успешно и радно као што је био први део школске године. Видимо се ускоро!