ОСНОВНА ШКОЛА

“ДИМИТРИЈЕ ПРИЦА”

ДОЊА БРЊИЦА

адреса

ОШ  “Димитрије Прица”
Доња Брњица бб
Приштина

Telefon i E-mail

telefon :   
e-mail :  dimitrije99prica@gmail.com

Мени

Предмети

Дигитална библиотека

Заједништво и Радост: Приредба за Школску Славу Светог Саве

јан 29, 2024 | Вести

Драги ученици, родитељи и наставници,

Са поносом делимо са вама извештај о недавној приредби поводом школске славе Светог Саве која се одржала у нашој школи. Ова свечаност окупила је све ученике наше школе у јединственом духу заједништва и прославила важност образовања, културе и традиције.

Сви ученици школе активно су учествовали у приредби, било као чланови хора или кроз посебне изведбе које су припремили. Наставници су радили са ученицима како би осигурали квалитетан и емотиван програм који ће одражавати дух школске славе.

У прилогу овог извештаја можете пронаћи неке од слика које бележе тренутке ове посебне приредбе. Ове слике сведоче о труду и преданости наших ученика, као и о радости која је исијавала током целе манифестације.

На крају желимо да честитамо свим ученицима школе нашу школску славу. Њихова представа и ангажман током приредбе допринели су стварању незаборавног догађаја за све нас. Такође, изражавамо захвалност свима који су допринели организацији и реализацији ове приредбе – наставницима, родитељима и свима другима који су дали свој допринос.